RÓLUNK

Jelenleg sok esetben körülményes és lassú a jó szakemberek felkutatása, elérése. Ezért a küldetésünk egyszerű: betöltjük az egészségügyi rendszerben azt az űrt, amellyel a sportolók nap mint nap szembesülnek.

A SportMed egészségügyi probléma esetén gyorsan és hatékonyan megszervezi a sportolók számára elengedhetetlen egészségügyi ellátást és segítünk, hogy időben megkaphasd a szükséges orvosi ellátást anélkül, hogy elvesznél az egészségügyi rendszer útvesztőiben.
Ellátásszervező szolgáltatásunkkal hatékony betegútkezelést kínálunk számodra, a modern egészségügyi központokkal és kiváló orvosokkal kialakított hálózatunk pedig gondoskodik arról, hogy a folyamat minden szakaszában kielégítsük az igényeidet és mielőbb visszatérhessél a pályára.

Tagjainknak emellett lehetőséget kínálunk egy kifejezetten sportolók számára kifejlesztett egészségbiztosítás megkötésére is, ahol többféle biztosítási csomag közül választhatod ki a számodra megfelelő ajánlatot. A biztosítási csomagokról bővebb információt a Biztosítás fül alatt találsz.
A szakszerű információnyújtás fontos számunkra, ezért az akár éjjel-nappal elérhető telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül bármilyen, a szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdés vagy probléma esetén bizalommal fordulhatsz hozzánk.

Mi, a SportMed-nél jól ismerjük a magyar sport viszonyait, működési mechanizmusait, hiszen korábbi válogatott élsportoló, pro licenccel rendelkező szakedző, játékosközvetítéssel is foglalkozó jogász, és az ország határain belül több egészségügyi központot felépítő és működtető, sportsérülésekkel foglalkozó szakember is megtalálható az alapítók között.

Légy Te is a SportMed tagja még ma, használd ki az ezzel járó előnyöket, hogy a csomagodnak megfelelően minél gyorsabban juss ellátáshoz, és hogy megtaláljuk a számodra a megfelelő orvost!

Szolgáltatások

Időt takarítunk meg

Orvosi ellátás szervezése tagjaink számára

Országos hálózat

Biztosítási lehetőség

7/24 Call Center

Teljeskörű ügyintézés